Coaching

Heb jij een lang gekoesterde wens of droom waarbij het je maar niet lukt om deze uit te laten komen?
Wil je nu eindelijk eens stoppen met roken? Meer gaan sporten? Trainen voor die marathon? Een instrument leren bespelen? Je huis opruimen en afstand doen van spullen?

Veranderen is moeilijk maar met hulp van een coach lukt het vaak beter om je doel nu eindelijk te bereiken. We gaan samen kijken naar jouw doel en hoe jij daar naar toe kunt werken. Wat heb jij daar bij nodig? Wie kan je daarbij helpen?

We beginnen de eerste afspraak met een intake gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we beide bekijken of wij bij elkaar passen. Voelen wij ons beide goed tijdens het gesprek? Ook gaan we jouw coachvraag bespreken en uitzoeken waarom jij dit zo graag wil bereiken.

Wanneer we beide besluiten het traject in te willen gaan, maken we samen een stappenplan hoe jij dit doel gaat bereiken. We kijken wat jij hiervoor nodig hebt en welke stappen we kunnen nemen. Tussentijds evalueren we jouw progressie en kijken we of er nog andere dingen nodig zijn om je op weg naar je doel te houden. Wanneer jij het gevoel hebt dat jij jezelf op het pad kunt houden naar je doel, sluiten we ons traject af en ga je zelfstandig het pad verder bewandelen.

In mei 2021 heb ik mijn opleiding tot coach afgerond. Omdat dit een vaardigheid is die je met veel ervaring verbetert heb ik dan ook besloten om het “normale” uurtarief van een coach (80-150 euro per uur) nog niet te gaan hanteren.

Tarief: Om coaching voor iedereen beschikbaar te hebben, ook voor mensen met een laag inkomen ga ik 2 tarieven hanteren. Voor mensen met een inkomen boven modaal € 80,- per uur, voor mensen met een inkomen onder modaal vraag ik je om vanuit je hart te geven. Wat is het jouw waard en wat kun je missen? Na elk gesprek stuur ik je een tikkie met een flexibel bedrag dat je zelf mag invullen.