Reiki

Behandeling

Reiki is universele energie en is voor iedereen beschikbaar die dat nodig heeft. Voor mij heeft Reiki ook geen bijzondere status en daarom wil ik deze energie ook beschikbaar stellen voor iedereen die dat nodig heeft.

Een Reiki behandeling kan in mijn praktijk in Waalre maar ook op afstand. De eerste afspraak vindt altijd plaats in mijn praktijk. We beginnen met een intake gesprek gevolgd door een behandeling.

De lengte van de behandeling hangt af van de vraag, wens en mogelijkheden op dat moment en kan dus niet vooraf vastgesteld worden.

Tarief: Neem wat je nodig hebt, geef wat je kunt missen of te wel, geven vanuit je hart. Kun jij veel missen, dan nodig ik je uit om passend te betalen zodat mensen die weinig kunnen missen ook geholpen kunnen worden.

Opleiding/initiatie

Omdat ik zelf Reiki Master ben, kan en mag ik ook zelf Reiki opleidingen en initiaties geven. Op dit moment doe ik dat alleen individueel en bij bijzondere omstandigheden. Ben jij bijvoorbeeld ziek en wil jij jezelf met Reiki ondersteunen of heb je een ernstig zieke partner/kind/vriend(in) en wil je Reiki inzetten om daarbij te helpen, neem dan contact met mij op.