Massage

Als gediplomeerd stoelmasseur en ontspanningsmasseur bied ik 2 soorten massage aan.

Ontspanningsmassage

Kom in balans, ontspan, geniet en voel de energie weer stromen. Na een ontspanningsmassage voel je je weer als herboren en kun je de uitdagingen van het leven weer beter aan.

Een ontspanningsmassage duurt 30, 60 of 90 minuten en afhankelijk van de tijd bepalen we samen welke delen van je lichaam worden gemasseerd. Ook de intensiteit van de massage en wat ik doe met plekken die extra aandacht vragen (zoals spierknopen of blokkades) bespreken we vooraf zodat de massage zo veel mogelijk op jou is afgestemd.

Omdat een ontspanningsmassage in een warme en ontspannen ruimte plaats vindt, geef ik deze alleen in mijn praktijk in Waalre.

Tarief ontspanningsmassage:
30 minuten: € 30,00
60 minuten: € 40,00
90 minuten: € 55,00

Stoelmassage

Heeft u ook last van uw nek wanneer u snel achterom kijkt? Voelen uw armen of schouders stijf aan na een dag werken? Of doet uw onderrug pijn wanneer u opstaat van uw stoel? In al deze gevallen kan een stoelmassage verlichting van uw klachten geven.

Een stoelmassage is een korte massage van ongeveer 20 minuten die over de kleding heen wordt gegeven. Na de massage kunt u direct vol nieuwe energie verder met de werkzaamheden waar u vooraf mee bezig was.

Stoelmassage is goed voor de volgende resultaten:

  • Spieren en gewrichten blijven soepeler
  • Afname van RSI klachten
  • Afname van stijfheid
  • Meer energie
  • Betere werkprestaties
  • Afname ziekteverzuim
  • Positief effect op de werksfeer

Een stoelmassage kan bij mij in de praktijk of op locatie worden gegeven. Bij stoelmassage op locatie reken ik minimaal het tarief voor 4 personen plus reiskosten.

Tarief stoelmassage van 20 minuten: € 20,-